Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (8.25 secunde)
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
“Am aprobat si lansat la Buzau programul 'Un primar - un proiect'. ... PD are 702 primari, iar democratii vor ca in urmatorii doi ani de mandat sa se poata lauda cu cel putin 1.400 de proiecte mari puse in practica.
Cele mai tari evenimente Directorul de la societatea Apa Canal, conservatorul Ion Stefan, a marturisit in mod public faptul ca a incheiat un pact cu Dumnezeu.
Liberalii vor ca si PD sa numeasca un sef de campanie care sa lucreze impreuna cu Olteanu la viitoarea campanie. "Exista o hotarare la nivelul Aliantei de a participa pe liste comune.
Presedintele PN¥CD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat sambata, la Buzau, ca Romania ar putea fi prezenta in Partidul Popular European (PPE) cu doua liste, care cuprind trei partide - UDMR pe una, iar PD si PN¥CD pe cealalta.
Ministrul Finantelor, liberalul Sebastian Vladescu, a declarat sambata, la Buzau, ca, "din punct de vedere bugetar, nu exista alegeri anticipate in 2007". Sebastian Vladescu a precizat ca niciun partid din coalitie nu a solicitat suplimentarea bugetului pe anul viitor in vederea organizarii de alegeri anticipate.
In cadrul unei conferinte sustinute de filiala Constanta a Partidului National Taranesc Crestin Democrat, presedintele acesteia, Liviu Scarlat, a afirmat ca in urma intalnirii zonale a Biroului National de Conducere a PNTCD, desfasurata in perioada 18-19 noiembrie la Buzau, s-a stabilit faptul ca nu se poate realiza o fuziune cu Partidul Democrat in vederea participarii la viitoarele alegeri europarlamentare.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca Partidul Democrat nu se teme de initiativa PSD de a declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, transmite corespondentul Mediafax.
Deputatul PD Cezar Preda s-a aratat ieri indignat de atitudinea liberalilor. Intr-un comunicat de presa semnat de liderul democrat, acesta arata ca liderii PNL copiaza in detaliu modelul pesedist si trateaza tara ca pe propria lor mosie.
Deputatul Catalin Micula, membru in BPC al PNL, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la comanda democratilor a aparut publicatia "Atitudinea", fara numar de inregistrare la Registrul Comertului, care are comentarii "injurioase" la adresa adversarilor lui Traian Basescu.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat joi la Buzau ca, avand in vedere actuala situatie politica, Guvernul trebuie sa demisioneze.
Primul este cel al deputatului de Galati Bogdan Ciuca (foto), vicepresedinte al partidului. ... Parlamentarul va veni la Focsani de mai multe ori pentru a acorda audiente.
PIN a cerut Birourilor Permanente ale celor doua Camere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru a identifica senatorii si deputatii din provincie care isi deconteaza banii de chirie, desi au proprietati imobiliare in Bucuresti.
La democrati au fost inregistrate 2 voturi "impotriva" si 2 abtineri iar la liberali democrati 3 voturi "impotriva" au fost date de reprezentantii judeteni. ... La votul de la PLD, reprezentantii judetelor Buzau, Salaj si Caras Severin sunt cei care s-au pronuntat impotriva.
Deputatul PD-L Cezar Preda este de parere ca, prin numirea Noricai Nicolai la Justitie, liberalii doresc limitarea puterii procurorilor DNA, care ancheteaza o serie de actuali sau fosti ministri ai cabinetului Tariceanu.
Declaratia sa vine in contextual in care liderul PSD Mircea Geoana i-a transmis public sefului statului ca doar acesta si sustinatorii sai politici stau la baza amanarii introducerii noului system de vot.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat, vineri, la Buzau, ca se retrage din activitatea parlamentara daca pana la alegerile generale nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, sustine ca se va retrage din activitatea parlamentara daca pana la alegerile legislative, care ar trebui sa aiba loc la finele acestui an, nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal.
Constantin Dumitriu s-a aflat la finalul saptamanii trecute intr-o vizita de lucru in Catania, Italia. Scopul deplasarii a fost acela de a stabili o serie de acorduri economice bilaterale intre regiunea Sicilia si regiunea de dezvoltare Sud-Est a Romaniei, pe care galateanul o reprezinta.
Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a anuntat luni ca liderii liberali se vor reuni intr-o sedinta miercuri pentru a definitiva candidaturile pentru locale, dupa ce in cadrul BPC de luni discutiile pentru cateva judete si sectoarele Capitalei nu s-au finalizat.
google-analytics.com